Portfolio

Taiteen tekeminen on kiinnostanut aina, mutta rakkaus syttyi vasta vuonna 2012 kun löysin akryylimaalit. Innostuksen lomassa hain oppia paikalliselta opistolta ja lopulta päädyin oppimaan vain tekemällä aktiivisesti itsenäisesti. Rakastan värejä, muotoja ja kimallusta! Olen kokeillut vähän kaikenlaista, mutta intohimo on akryyleillä työskentelyyn. Käsialani vaihtelee abstraktista värikkääseen- jopa sadunomaiseen maisemointiin. Teen myös suojelusenkeleitä intuitiivisella otteella- usein mieleeni tulee viesti jonka kanavoin teoksen mukaan. Eläimet, enkelit ja maisemat ovat olleet viimeaikaisia aiheitani. Abstraktia ja kimaltavaa taidetta syntyy käsissäni myös epoksihartsista. Kimallusta elämässä ei voi koskaan olla liikaa!🥰

Debyyttinäyttelyni Kesäunelmia avajaisissa elokuussa 2019 Raision Olkkarissa.

Epoksihartsilla ja eri kokoisilla kivillä tehty kimaltava projekti. Teoksen nimi on "At the heart" ja koko 2mx1m.

Kierrätyksestä pelastettu keittiöjakkara sai epoksihartsista uuden pinnan ja lisää käyttöikää. Jaloissa käytetty spraymaalia.

Innostuin kokeilemaan maalausta kuperalle pinnalle. Inspiraationa toimi suomen luonto.

Maisemat saavat lähes satumaisen vaikutelman tallentaessani mielestäni luonnon ääreisimmät ja kauneimmat sävyt.

Finnish seasons- maisema sarjani esillä The Brick Lane galleriassa loka-marraskuussa 2019.

Feather with silver. Höyhen aiheesta olen tehnyt useampia teoksia.

Enkeliaiheet ovat yksi selkeästi suosittu aihe yleisöni keskuudessa. Tässä teokset esillä Raision seurakunnan tiloissa kauppakeskus Myllyssä.

Pienet yksinkertaiset enkelit kuuluvat käsialaani. Näiden mukana on tullut aina intuitiivisesti viesti tai aihe mitä kuva koskettaa. Kuvan teos Moms and Daughters.

Teokseni vaihtelevat A4 koosta aina tähän kuvassa esiintyvään 2mx1m kokoiseen teokseen, joka toistaiseksi on suurin työni. Rakastan kokeilla kaikkea uutta; se on kuin tutkimusmatka maailmaan! Miten se toimii, mihin se toimii, mitä sillä voi tehdä, mitä sille tapahtuu ja miltä se näyttää? Nämä kysymykset mielessäni sukellan uusiin mahdollisuuksiin taiteessa! En voi sanoa olevani tietynlaisen taiteen tekijä, vaan kutsun itseäni mieluummin taiteen tutkimusmatkailijaksi. Tämä työ on epoksihartsia ja glitteriä. Siinä kiteytyy kaikki se mitä kutsuisin uudenvuoden juhliksi, joten nimesin sen ainoalla oikealla tavalla: New years party.